fbpx
aerial-view-of-sandy-beach-in-oludeniz-turkey

Alanya är som ett litet land som har förenat många nationaliteter. Hit flyttar människor från hela världen på grund av det milda klimatet, vänliga människor, utsökt mat, ekologiska grönsaker och frukter, en massa underhållning och trevliga fastighetspriser.

alanya

Klimat: Strandsäsongen i Alanya varar från april till november och även under vintersäsongen sjunker temperaturen sällan under 10 grader Celsius.

Medelhavet: Att bo i en kuststad är redan ett stort plus. Nästan hela kustlinjen i Alanya är stränder. Medelhavet är älskat för sin måttliga saltmättnad samt sitt klara och rena vatten.

Mat och matvaror: Det finns legender om turkiska marknader och av goda skäl. På marknaderna hittar du en mängd olika gårdsprodukter till trevliga priser.

Infrastruktur: De senaste decennierna har gjort Alanya till ett centrum för turism. Här öppnar nya etableringar, affischer med föreställningar, konserter och utställningar uppdateras, nya varumärken kommer och nya köpcentrum öppnar.

Fastigheter: Efterfrågan på fastigheter i Turkiet överstiger utbudet. Det är därför utländska investerare gillar att investera i turkisk utveckling. Till exempel kan ett Dacha Villa ekohus, som ligger i ett landskomplex i Alanya, köpas till ett pris av 55 tusen euro. Kostnaden blir ännu  bättre om du investerar i Dacha Villa i byggskedet.

Kontakta oss för mer information…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser och upprepa besök. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du att ALLA kakorna används.   Personuppgiftspolicy