fbpx
factor

Fastigheter i Turkiet har nyligen varit mycket efterfrågade med ett årligt ökat köpvärden, vilket har gjort fastighetsmarknaden till ett önskvärt mål för utländska investerare. Tecken på en ökning av fastighetsförsäljningen till utlänningar är fortfarande det bästa beviset på detta, och fastighetssektorn står för en femtedel av den turkiska fastighetsmarknaden.

Det finns många faktorer som påverkar värdet på fastigheter, varav de viktigaste är:

1. Plats: Priserna skiljer sig åt i olika regioner. Det är klart att objekt i resortområdet kommer att kosta mer än någonstans i utkanten av staden. Fastighetspriserna beror också på avståndet från havet och närvaron av en närliggande strand.

2. Typ av fastighet: Ålder, område och typ av fastighet, oavsett om det är kommersiellt eller bostadsområde – allt detta bör beaktas, eftersom dessa faktorer direkt påverkar bostadskostnaden.

3. Objektets allmänna skick: Om det är nytt eller inte, möblerat eller tomt, vilken typ av dekoration det har, förekomsten av naturgas och så vidare.

4. Vy: Spelar en stor roll i prissättningen av fastigheter. Det kommer att finnas fönster med utsikt över havet, bergen eller urban infrastruktur – allt beror på dina ekonomiska möjligheter.

5. Tillgänglighet av tjänster: Tillgång till skolor, sjukhus, kollektivtrafik, medicinska och underhållningscentra, samt andra faciliteter i området kring din fastighet. Du ska veta att en utvecklad infrastruktur = en ökning av priset på ett fastighetsobjekt.

6. Rättsliga dokument: Förvissningen om att äganderätten enkelt kan överföras och att egendomen är fri från alla juridiska skyldigheter.

7. Fastighetsvärdejämförelse: Priset på en fastighet bestäms genom att jämföra det med andra fastigheter, det vill säga att du anger snittpriset i området eller frågar om en fastighet som är såld och har samma fördelar som din fastighet, och det är att föredra att försäljningen görs nyligen, eftersom priserna kommer att förändras för mer under en lång tid.

Vår prispolicy kommer inte att lämna någon oberörd, eftersom vi väljer fastigheter baserat på din solvens. Om du tycker att turkiska fastigheter är för dyra, så är vi redo att glatt överraska dig med vår prispolicy. Kontakta oss för en mer detaljerad konsultation!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser och upprepa besök. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du att ALLA kakorna används.   Personuppgiftspolicy