fbpx

Vanliga Frågor

Kunden som betalar hela lägenhetspriset kan få lagfarten. Även om projektet ännu inte är färdigställt och är under uppförande, om byggnadsservitutet har upprättats och ett kontrakt har träffats med markägaren mot golvet, kan denne fortfarande få lagfarten. Efter att ett byggprojekt har fått tillstånd av kommunen kallas det att utfärda tillståndet för varje lägenhet för byggservitut. Entreprenadlägenheten är kontraktet mellan markägaren och entreprenörerna.

35 % av den avgift som ska betalas kan betalas vid kontraktstillfället och resten kan betalas med en löptid på 18 månader. Dessutom går det enligt kundens önskemål att delbetala som varannan månad eller kvartalsvis.

Denna fråga diskuteras i detalj i köpekontraktet. Om kunden vägrar att handla måste han eller hon betala en straffavgift på 20 %. Beloppet som betalats med mer än 20 % återbetalas till den kund som har övergett avtalet, i det ögonblick lägenheten säljs till en annan kund.

Nej, det finns ingen skyldighet att betala i förskott, men om kunden önskar betala i förskott kan en rabatt på 3% till 5% tillämpas på listpriset.

Det finns möjlighet till delbetalning. Efter att 35 % har betalats i förskott kan resterande 65 % delas upp i 18 lika delar. Kreditfaciliteten är för närvarande inte tillgänglig i Turkiet. Om kunden kan få ett lån i sitt eget land kan hen utvärdera det.

Ja, det är möjligt att handla med kryptopengar, men efter att kryptopengarna når entreprenörens konto görs transaktionen till den växelkurs som den omvandlades till dollar eller euro. TRC-20-baserad USDT kan användas för att inte påverkas av momentana fluktuationer och för att undvika relativt höga provisionsavgifter.

Hyresvärdar kan hyra de köpta husen genom vårt system som heter mbhomes.club, de kan spåra betalningar som el, vatten, gas, avgifter var de än befinner sig i världen, och de kan ge automatisk betalningskommando, de kan skapa städning, reparations- och underhållsförfrågningar för lägenheter. Alla dessa processer följs av vårt team i Turkiet. När huset är uthyrt tillhör resterande del 60 % av hyresvärden och 40 % till operatören.

Hyresvärdar kan enkelt hyra ut de köpta husen genom vårt system som heter mbhomes.club, de kan spåra betalningar som el, vatten, gas, avgifter var de än befinner sig i världen, de kan ge automatisk betalningskommando, de kan skapa städning , reparations- och underhållsförfrågningar för lägenheter. mbhomes.club-systemet kommer att vara online mycket snart, tills dess kan de utföra dessa transaktioner genom att kontakta vårt team i Turkiet.

Vi har avslutat och levererat projekt. På webbplatsen mbhomes.se kan du följa de projekt som har lämnats in, de som för närvarande är till försäljning och de som kommer att finnas till försäljning inom kort.

För att få medborgarskap i Turkiet krävs en investering på 400 000$. Våra projekt är inte berättigade till medborgarskap. Men förutom lägenheter har vi även villor. Om villan köps kan den ansökas om medborgarskap. I det här fallet följer vi alla transaktioner. Om en klient önskar få medborgarskap kan vi även diskutera detta.

Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser och upprepa besök. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du att ALLA kakorna används.   Personuppgiftspolicy