fbpx
Grekiskt medborgarskap

Det gyllene visum-programmet i Grekland lockar utländska investerare med möjligheten att få ett snabbt och enkelt sätt att få uppehållstillstånd och eventuellt medborgarskap. Programmet ger icke-EU-medborgare ett femårigt uppehållstillstånd för kvalificerade investeringar på minst 250 000 euro i fastigheter.

Kreta är en idealisk plats för fastighetsinvesteringar, eftersom det erbjuder en utmärkt livskvalitet och ett brett utbud av fastigheter till relativt låga kostnader.

Det gyllene visum-programmet erbjuder flera fördelar, inklusive rätten att bo och arbeta i landet, tillgång till allmän sjukvård, möjligheten att öppna ett företag och / eller bankkonto och resa inom Schengenområdet. Investeringar på den grekiska fastighetsmarknaden kan också säkra en permanent bostad i Grekland och ge en potentiell ökning av värdet på investeringen.

Grekland har också ett fördelaktigt skattesystem för utländska investerare, och inkomster genererade från utländska källor är inte föremål för beskattning i Grekland. För dem som är intresserade av att ansöka om det gyllene visum-programmet erbjuder erfarna advokater hjälp i processen och hjälper till att hitta den idealiska fastigheten att investera i.

Med det gyllene visum-programmet som blir alltmer populärt varje år har Grekland blivit en attraktiv destination för investerare som vill säkra sin framtid i Europa. Programmet erbjuder möjligheter till låga investeringskostnader och potentiell ekonomisk vinst genom fastighetsinvesteringar, samtidigt som det ger fördelar som rätten att bo och arbeta i landet och tillgång till allmän sjukvård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser och upprepa besök. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du att ALLA kakorna används.   Personuppgiftspolicy