fbpx
Dacha_Villa

Fastigheter är inte bara lägenheter utan även kommersiella anläggningar, mark, parkeringsplatser etc. Investeringar i denna sektor har en ganska hög likviditet och är därför en bra källa till passiv inkomst.

Fastighet att hyra

Bland fördelarna är den relativa enkelheten i denna metod att generera inkomst, eftersom det bara är att hitta respektabla hyresgäster, ingå ett avtal med dem och få en månatlig vinst. Att hyra ut din fastighet för varje dag ökar avkastningen på din investering med en storleksordning, men i det här fallet måste du flytta in och ut från dina hyresgäster nästan dagligen och lägga tid på att städa bostadsytan.

Återförsäljning av fastigheter

Denna typ av investeringar kännetecknas av en relativt snabb återbetalningstid. Dessutom kommer investeraren att kunna få den största fördelen genom att köpa fastigheter i utgrävningsstadiet. Faktum är att när byggprocessen närmar sig slutförande, tenderar prislappen för den att öka. I Alanya, till exempel, när en ny byggnad tas i drift, stiger kostnaden för lägenheter till salu med 50-65%.

Genom att köpa lägenheter från MB Homes ökar du ditt kapital och får möjlighet att bo under solen 270 dagar om året!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser och upprepa besök. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du att ALLA kakorna används.   Personuppgiftspolicy