fbpx
mbhomes-fair

Hösten visade sig vara mycket händelserik för MB Homes: den 30 september besökte vårt företag utställningen med investeringsförslag Second Home Expo Utrecht Autumn 2022 i Nederländerna, och den 15-16 oktober besökte vi Second Home Expo Ghent Autumn 2022 i Belgien !

belgium-fair

Det är en bekväm plattform för att träffa investerare, finansiella experter, utvecklare och fastighetsbyråer. Vid evenemanget sammanfattades preliminära resultat för 2022 och prognoser för utvecklingen av fastighetsmarknaden för 2023 gjordes.

På Second Home Expo presenterades olika fastighetsobjekt: moderna bostadskomplex, lantliga villor och radhus, kommersiella lokaler och mysiga lägenheter. Utställningsdeltagarna fick möjlighet att sälja sina föremål med lönsamhet och besökarna fick möjlighet att köpa bostäder och kommersiella fastigheter.

MB Homes företaget var glada över att presentera sina fastighetsprojekt och gav unika erbjudanden till köpare.

mbhomes-fair2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser och upprepa besök. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du att ALLA kakorna används.   Personuppgiftspolicy