Overview

paradise-city-3-desc

Det lyxiga 10-våningsbostadskomplexet «Paradise City Residence III» är bekvämt beläget i Pazarcı – ett modernt distrikt i staden Gazipaşa. Denna stad är känd för sina rena vackra stränder, varma och behagliga klimat, grönområden och närvaron av en internationell flygplats.

Dessutom, på grund av sin närhet till andra välkända städer i den turkiska södern, såsom Antalya och Alanya, har Gazipaşa under de senaste åren tilldragit sig särskilt intresse bland dem som vill stanna i Turkiet för permanent uppehållstillstånd. Gazipaşa passar dig som letar efter en mer avslappnad livsstil, men samtidigt har du möjlighet att snabbt nå stora turiststäder. Detta projekt fortsätter vårt storslagna koncept, förkroppsligat i "Paradise City"-serien av projekt i Gazipaşa, där "Paradise City I" och "Paradise City Residences II" också är en del.

De unika stränderna, pittoreska vikar, vacker natur blandad med historiska platser och trots detta, orörda turistattraktioner kommer inte att vara en dröm, utan en daglig livsmiljö för alla invånare i komplexet «Paradise City Residence III».

Den välutvecklade externa infrastrukturen gör läget för «Paradise City Residence III» ännu bekvämare för invånarna i komplexet: alla de stora snabbköpskedjorna är representerade, det finns en utmärkt turkisk bazar, flera stora köpcentrum, bankkontor och tjänster, apotek, skönhetssalonger, olika kaféer och restauranger. Stämningen på gatorna är livlig men inte kinkig. Det finns privata och offentliga förskolor, skolor, ett stadssjukhus och avgiftsbelagda kliniker.

Den interna infrastrukturen i komplexet inkluderar många bekvämligheter för hela familjen. Här väntar dig:

˗ Utomhus/inomhuspool
˗ Bar vid vattnet
- Grönt område
˗ Grillplats
˗ Hamam
˗ Bastu
- Ångbastu
- Gym
˗ Bio
˗ Biljard
- Tennisbana
˗ Utomhusidrottsplatser
˗ Utomhusparkering
˗ Stängd parkering (betald)

De yngsta invånarna kan ha kul på lekplatsen, i lekrummet, vid poolen med vattenrutschbanor utan att lämna komplexets territorium!

Med omsorg för invånarna i komplexet, tänkte utvecklaren av «Paradise City Residence III» försiktigt ut golvvärme i varje lägenhet, samt underjordisk parkering för maximal komfort.

Du kan välja mellan 140 lägenheter i följande planlösningar: 1 + 1 (60-75 kvm), samt duplex 2 + 1 (120-161 kvm), 3 + 1 (133-183 kvm. m.) och 4+1 (189 kvm).

Byggandet av komplexet startar den 1 december 2022 och kommer att pågå till den 30 augusti 2024.

Fram till slutet av bygget tillhandahålls delbetalningar med en initial betalning på 40 %.

 • Status Under konstruktion
 • Area 6690 Sq m
 • Location Gazipasa / Alanya, Turkiet
 • Type Lägenhet
 • Totala Block1
 • Totalt Lägenheter140
 • Boarea60 - 189 kvm
 • Landskap
 • Idealisk förBoende, Investering
 • Slutförande av Bygg30. 08. 2024
 • Price Range €125k - €415k

Bekvämligheter

Övervakningssystem

Lekplats för barn

Wi-Fi

Home Theater

Säkerhet 24x7

Idrottsplatser

Bastu

Conciergeservice

AC Community Hall

Hamam / Turkiskt bad

Utomhuspool

Gym

Parkering

Planritning

Video Tour

Området

Adress

1968 Ada 14 Parsel – Pazarcı Mahllesi, Gazipaşa, Antalya / Turkey

Avstånd

Jag vill att ni kontaktar mig.

Intresseanmälan

  Kontor
  Representant