fbpx
style-of-turkish-apartments

Den turkiska byggbranschen har nyligen upplevt en enorm boom. Med ökningen av antalet nya byggnader som dyker upp varje år har den positiva inverkan på designtjänster ökat, vilket har lett till framväxten av innovativa, nya och kreativa inredningsdesigners i hela Turkiet.

När vi tänker på traditionell turkisk design har många människor en bild av det osmanska riket med lyxiga möbler och tyger med en exotisk smak. I många år, i stället för att leta efter sin egen traditionella design, har landets kreativa industri letat efter inspiration i väst.

Naturligtvis är turkar bekanta med begreppen art deco, minimalism och skandinaviska stilar. Men andra klassificeringar accepteras också, eftersom de också används av professionella inredningsarkitekter.

Till exempel inkluderar begreppet ”avantgarde” neoklassiska och klassiska stilar, såväl som art deco-, rokoko- och palatsstilar. Den ”avantgardistiska” stilen kommer alltid att vara en syntes i de bästa traditionerna av eklekticism.

Modern stil i Turkiet är alla typer av funktionella, minimalistiska och andra moderna element, inklusive skandinaviska. Samtidigt kommer en sådan design på ena halvan att utformas i stil med moderna trender, och på den andra – i skandinavisk stil med ljusa nyanser.

Loftstil finns också i Turkiet. När man skapar en interiör i denna riktning tenderar lokala designers att loftalternativ att föredra i Hong Kong och Singapore, där minimalism med detaljer om andra moderna trender är grunden.

I allmänhet kan vi säga att turkiska bostäder alltid kännetecknas av stil och elegans. Lokalbefolkningen älskar skönhet i allt, och lägenheter är inget undantag.

Om du drömmer om att köpa en fastighet i Turkiet kommer vi att kunna förse dig med professionella fastighetssökningstjänster, hjälp med registrering och översättning av dokument, samt med transaktionsstöd. Besök MB Homes hemsida just nu och ta ett steg mot ditt drömliv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser och upprepa besök. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du att ALLA kakorna används.   Personuppgiftspolicy