fbpx
tapu-deed

När du köper ett hus för första gången kan det vara spännande att ägna allt fokus åt att flytta in och packa upp i ditt nya utrymme. Men det finns några juridiska överväganden att ta hand om innan du kan få nycklarna. En av de viktigaste komponenterna för att köpa ett hus är att få hushandlingen, som kommer att undertecknas som en del av stängningsprocessen.

Vad är lagfart /titel?

En titel är ett juridiskt dokument som ger dig äganderätt till den nya fastigheten. Ägarens fullständiga namn, foto och detaljerad information om tillgångarna visas i detta dokument.

Saker att göra för att få lagfart:

I Turkiet ges detta officiella dokument och registreras hos fastighetsregistret där din fastighet ligger. Handlingen finns arkiverad här och ska förseglas med stämpel. Efter att ha ansökt om din lagfartsansökan, personligen (eller genom ombud med din fullmakt) kommit till fastighetsregistret med fastighetsförsäljaren och undertecknat dessa handlingar, är köpprocessen av fastigheten avslutad och du äger en fastighet och du har alla rättigheter till din egendom.

För detaljerad information och kommunikation kan du besöka vår hemsida www.mbhomes.se, eller ringa oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser och upprepa besök. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du att ALLA kakorna används.   Personuppgiftspolicy