fbpx
property-turkey

Turkiet, med sitt fantastiska klimat, natur, kultur och historia, har alltid varit en önskvärd plats för utlänningar att hitta ett andra hem. Därför finns det, för affärsmän, proffs, studenter och pensionärer, oändliga möjligheter att investera i fastigheter i landet och samtidigt få ett andra medborgarskap.

VARFÖR TURKIET?

Mer överkomliga boendekostnader jämfört med andra länder

Den turkiska fastighetsmarknaden kom sent in på den internationella arenan. Därför lockar bostadspriserna utlänningar. Trots närvaron av lyxfastigheter, i små kuststäder, kan du hitta fullt möblerade lägenheter med ett sovrum för endast 60 tusen US-dollar.

Idealiska förutsättningar för långsiktiga investeringar

turkiet 2

Den som vill investera sina medel i fastigheter på lång sikt kan vara lugna eftersom de priser som erbjuds på marknaden ger hög avkastning på investeringen.

Olika erbjudanden på marknaden

En av anledningarna till att utländska medborgare letar efter att köpa fastigheter i Turkiet är det breda utbudet av lyx- och budgetfastigheter, nybyggnationer, lägenheter och villor.

Låga levnadskostnader

Att bo i Turkiet, jämfört med något annat europeiskt land, är ganska överkomligt, och basvaror som grönsaker och frukt är billiga.

Få turkiskt medborgarskap

En av de största fördelarna med att köpa fastighet i Turkiet är att du får ett turkiskt pass med den. Som ett resultat finner många utlänningar som letar efter ett andra hem att Turkiet är ett idealiskt alternativ.

Köp fastighet i soliga Alanya och låt din investering arbeta för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser och upprepa besök. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du att ALLA kakorna används.   Personuppgiftspolicy