fbpx
vinter-i-alanya

Alanya är utan tvekan en av de vackraste städerna i Turkiet. I den här staden kan du inte bara vila gott, utan också bo året runt.

För många är Alanya förknippat med semester: varma vågor, lätt bris, bronsbrun hud och sol som smeker huden. Men Alanya är en plats där du när som helst på året kan ta en paus från den grå rutinen och ladda med positiv energi för hela året. Mild, med berg lätt pudrade med snö – detta är en kort beskrivning av vintern i Alanya.

Eftersom Taurusbergen skyddar staden väl från nordliga vindar, är den genomsnittliga dagtemperaturen på vintern cirka +20°С, faller sällan under +18°С, och på natten är den vanligtvis +10-15°С.

Alanya är en turiststad, men på vintern fortsätter nästan alla butiker och restauranger att fungera. Marknaden har alltid färsk frukt och grönsaker fulla av vitaminer från solsken. Även under de kallaste och regnigaste månaderna kan du njuta av minst 15 dagars solbad på stranden och på balkongerna i dina lägenheter.

Och om du inte har en egen ”balkong” hjälper vi dig gärna att välja den perfekta fastigheten.

Är du intresserad av detaljer kring att köpa ett hus i Alanya? Skriv till oss direkt, vi kommer definitivt berätta mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser och upprepa besök. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du att ALLA kakorna används.   Personuppgiftspolicy